Design & konsept

I dag kjennetegnes gode prosjekter av et godt gjennomarbeidet konsept!

I dag kjennetegnes gode prosjekter av et godt gjennomarbeidet konsept! Viktigheten av å skape sin egne tydelige profil mot sin egen definerte målgruppe har vel aldri vært viktigere.

I utvikling av konsepter setter vi alltid funksjon og tilpasning til kundens krav høyt og derfor vil nesten alle våre oppdrag tilpasses og utvikles spesielt til hver kunde. Vi har stor respekt for viktigheten av hvordan design benyttes til å bygge og forsterke profil i våre kundeoppdrag.

Avhengig av omfanget av vår oppgave i prosjektet, så deler vi inn designprosessen inn i ulike faser for å sikre det beste resultatet.

Vi starter med innledende arbeidsmøte med kunde der vårt mål er å definere og tydeliggjøre ansvar og rollefordeling, deadlines og milepæler, samt rammene rundt oppgaven.

Skissefase: Deretter starter vi den kreative prosessen ved å skisse ut ulike konseptretninger, ideer og tanker. Vi gjennomfører workshop og arbeider på et overordnet nivå og bruker mye skissemateriale.

Konseptutvikligsfase: Etter tilbakemeldinger fra kunde og en retningssjekk, begynner vi å utarbeide et konkret forslag til konsept. Forslaget kan inneholde konsepttegninger, forslag til produkter og elementer, kommunikasjon og navigasjon, planløsning og material moodboard avhengig av oppgavens rammer.

Presentasjon: Når vi har gjort våre valg i designfasen, går vi videre med tilbakemeldingene fra dere og arbeider med justeringer og tilpasninger, utarbeidelse av detaljer, endelige visualiseringer og konseptforklaringer med farger og materialvalg. Målet med denne fasen er å presentere konseptdesignet før detaljering, konstruksjon & budsjettprising

Interiørarkitekt

Vi skaper ditt unike rom

Går du med planer om å gjøre noe nytt hjemme eller på hytta? Våre dyktige interiørarkitekter bistår deg med å ta de rette valgene for ditt prosjekt.

Vi tar oppdrag med ny planløsning, møbleringsplan, belysning og materialvalg. Vi gjør også 3D visualiseringer hvis ønskelig, og vi tegner ut spesialløsninger der hvor det kan være aktuelt.

Vi starter prosessen med et innledende møte og befaring hjemme hos deg for å kartlegge omfanget av oppdraget, og notere dine ønsker og behov. Tilbake på kontoret går vi gjennom notatene og utarbeider et prisoverslag på arbeidet. Med faglig kompetanse, arbeider vi for å gi deg og ditt prosjekt, helhetlige og funksjonelle løsninger med et unikt og personlig preg.

Ta kontakt med en av våre dyktige interiørarkitekter for en uforpliktende prat!

Lysrådgivning

Vi brenner for hjemmets kanskje viktigste møbel: – En nøye utvalgt og skreddersydd lyssetting.

Vi har bred erfaring og kompetanse innen belysning, og legger stor ære i å holde oss oppdatert i en bransje med hurtig utvikling. Vi deltar på kurs, og tester ut nye produkter kontinuerlig, slik at vi på best mulig måte kan skape et resultat som står seg over tid. Vi legger vekt på at belysningen blir skreddersydd ditt hjem, din møblering, dine behov og ønsker, samtidig som den er tilpasset utviklingen på LED-pærer og styringssystemer. Alt dette kan vi bistå med, i samarbeid med deg, våre leverandører og utførende elektriker.

Vi starter hvert prosjekt, lite eller stort, med en befaring for å kartlegge dagens situasjon, og registrere dine behov og ønsker. Vi tar bilder og noterer oss byggtekniske detaljer som må tas hensyn til i planleggingen, før vi returnerer til kontoret og starter prosessen med å skreddersy akkurat den løsningen som vil gi ditt hjem en optimal lyssetting.

Ta kontakt med en av våre dyktige belysningsrådgivere. Vi står klare til å lyse opp ditt hjem!