Aleksandra Pedersen

Administrativ leder

Aleksandra har mastergrad i Business and Administration (MBA) fra Nord Universitet i Bodø. Gjennom sin bachelorgrad har hun også bygget opp en god kompetanse innen markedsføring, økonomi og personalledelse. Med sin utdannelse og erfaring har hun god forretningsforståelse og stor interesse for faget.

Hun har jobbet 15 år innen detaljhandelen med salg, markedsføring og drift, og har lang erfaring fra å være leder til å utvikle og vedlikeholde administrative prosesser som forbedrer effektiviteten i den daglig driften. Hun brenner for å ta i bruk digitale virkemidler for å øke markedskommunikasjonen og få til en mer effektiv og smartere drift.

Aleksandra er spesielt opptatt av viktigheten av kundeorientering/oppdragsorientering, samt å skape gode relasjoner med mennesker og omgivelser for øvrig. Hun har tidligere hatt ansvar for strategi – og utviklingsarbeid, økonomistyring, personalarbeid og styrearbeid. Hennes bakgrunn vil være direkte relevant for stillingen hun går inn i hos Løwini Prosjekt AS.

Aleksandra er glad i å reise rundt i verden og oppdage nye kulturer. Hun elsker å være ute i naturen, enten det er å padle kajakk eller å vandre i fjellene.