Gerd Solveig Leiros

Interiørarkitekt MNIL

Gerd Solveig har master i møbel- og romdesign/interiørarkitektur på Universitet i Bergen. Etter endt utdanning arbeidet hun to år som interiørarkitekt ved et stort arkitektkontor i Trondheim, før hun kom tilbake til Ofoten for å starte for seg selv.

Gerd Solveig Leiros har drevet for seg selv som interiørarkitekt i firmaet hennes LEIROSiARK i seks år i Narvik-regionen. Hun skal fortsette med dette fremover, men nå som ansvarlig interiørarkitekt for LØWINI, som tar oppdrag i hele Norge.

– Endringen nå er at jeg får kollegaer jeg kan spille ball med. Jeg tenker at ved å slå oss sammen styrker vi kompetansen. Det er en god match, vi deler den samme visjonen og interessen for identitetsskapende design, sier Leiros.

– LØWINI blir nå det største interiørarkitektmiljøet i Nord-Norge, så jeg håper å være med på å sette Nordland og Nord-Norge på kartet sammen med gode kollegaer i Bodø.

Gerd Solveig elsker å tegne og å være kreativ. Det jeg liker er å kunne skape og danne opplevelser for de som skal bruke rommene. Det som er gøy med jobben er at det alltid dukker opp nye problemstillinger og utfordringer jeg må løse. Det blir aldri kjedelig!

Etter mange år som interiørarkitekt i regionen har  hun opparbeidet seg en god kundemasse her. Hun har gjort en rekke prosjekter i Narvik som Furu Gastropub og DUUS Matverk, samt de nye kontorlokalene til både NVE, 68 grader Nord og IMDi i Kongens gate.

41 66 99 57

gs@lowini.no