Ledige stillinger

rådgivning

«Våre verdier er kompetanse, unik, nyskapende, stolthet og tillit» 

Oppbevaring

Behøver du hjelp til å tilpasse oppbevaring for din bolig? Vi illustrerer og fargesetter våre reolsystem etter ditt behov. Ta med deg mål av rommet og bilder, så finner vi sammen ut av den beste løsningen for deg.

Solavskjerming

Vi bistår gjerne med valg av solavskjerming til din bolig. Vi anerkjente merker som WEBA og Silent Gliss, og kan tilby både standard og spesialtilpassede løsninger. Vi kommer også hjem til deg etter nærmere avtale.

Interiørakitekt

«Går du planer om å fornye hjemmet»

Våre dyktige interiørarkitekter kan hjelpe med ny tegninger av planløsning, møbleringsplan, belysningsplan, farge og materialplan til ditt ny prosjekt.

Vi starter ofte med befaring og et innledende møte, for å kartlegge ønsker og omfanget av oppgaven. Da først kan vi gi pris på forespørsel. Hver enkelt kunde er unik, og derfor kreves det beste av oss hver gang.

LES MER
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.- Author #1
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.- Author #2
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.- Author #3
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.- Author #4
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua at vero. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor empor invidunt ut labore et dolore.-

interiørarkitekt

«Går du planer om å fornye hjemmet»

Våre dyktige interiørarkitekter kan hjelpe med ny tegninger av planløsning, møbleringsplan, belysningsplan, farge og materialplan til ditt ny prosjekt.

Vi starter ofte med befaring og et innledende møte, for å kartlegge ønsker og omfanget av oppgaven. Da først kan vi gi pris på forespørsel. Hver enkelt kunde er unik, og derfor kreves det beste av oss hver gang.

LØWINI – din partner til suksess!

Vi leverer unike interiørprosjekter over hele landet og målet er alltid suksess for våre kunder.

Dette krever at vi leverer gode prosjekter som bedrer lønnsomheten for våre kunder. Det gjør vi ved å være en aktiv samarbeidspartner gjennom hele prosessen i prosjektet, hvor vi kan bidra med vår kompetanse til å optimalisere kostnad og fremdrift. Våre medarbeidere har solid faglig kompetanse og ikke minst erfaring i design og prosjektering av interiørkonsepter, samt prosjektledelse og bygging av ulike kundeoppdrag.

Vi leverer også produksjon av spesialinnredninger, belysningsløsninger og interiørprodukter til våre prosjekter, gjennom gode og nøye utvalgte partnere og leverandører. Våre kunder består av private kunder, butikker, butikkjeder, kontor, hotell, kafe/restaurant, samt eiendomsutviklere.

design & konsept

«Gode prosjekter krever god planlegging og en helhetlig designuttrykk»

designprosessen

Vi har stor respekt for viktigheten av design i våre kundeoppdrag, og bruker derfor mye tid på å holde oss oppdaterte på dagens trender og stiler. Vi setter alltid funksjon og tilpasning til kundens konsept høyt og derfor vil nesten all innredning tilpasses og lages spesielt til hver kunde. Avhengig av omfanget av vår oppgave i prosjektet, så deler vi inn designprosessen inn i ulike faser for å sikre det beste resultatet.

designfaser

1

Vi starter med innledende arbeidsmøte med kunde der vårt mål er å definere og tydeliggjøre ansvar og rollefordeling, deadlines og milepæler, samt rammene rundt oppgaven.

2

Skisse Fase: Deretter starter vi den kreative prosessen ved å skisse ut ulike konseptretninger, ideer og tanker. Vi arbeider på et overordnet nivå og bruker mye skissemateriale. Det er viktig å få landet noen grunnleggende prinsipper for hvordan dere vil fremstå og hva det er viktig å vektlegge.

3

Design Fase 1: Etter tilbakemeldinger fra dere og en retningssjekk, begynner vi å utarbeide et konkret forslag til konsept. Forslaget kan inneholde konsepttegninger, forslag til produkter og elementer, kommunikasjon og navigasjon, planløsning og material moodboard avhengig av oppgavens rammer.

4

Design Fase 2: Når vi har gjort våre valg i design fase 1, går vi videre med tilbakemeldingene fra dere og arbeider med justeringer og tilpasninger, utarbeidelse av detaljer, endelige visualiseringer og konseptforklaringer med farger og materialvalg. Målet med denne fasen er å lande et nytt konseptdesignet før evt budsjettpris og konstruksjon.

prosjektledelse

Løwini er alltid ute etter å tenke nytt, alternativt og annerledes.

Løwini bygger frisørsalonger over hele landet, vi har spesialkompetanse og bred erfaring innen frisørbransjen og er alltid ute etter å tenke nytt, alternativt og annerledes. Løwini er en totalleverandør som tilbyr prosjektledelse og utfører store og små prosjekter etter kundens krav til kvalitet og budsjett.

Profesjonell prosjektledelse betaler gjerne seg selv, fordi mang unngår unødvendige feil og man sparer tid til det man egentlig skal drive med. Vi er løsningsorienterte og har blikk for detaljer.. Vi har et stor nettverk av håndverkere og samarbeidspartner over hele landet, som bidrar til effektive og kostnadsbesparende prosjekter. Vi tilbyr tjenester som gulvlegging, malerarbeider, snekker, skilting og montasje.

God prosjektledelse er alltid nøkkelen for å skape gode prosjekter. Butikketableringer er ofte krevende, da de omfatter mange ulike oppgaver.

Å bygge butikk er ofte komplisert. Vi i LØWINI er derfor opptatt av å finne gode løsninger som gir deg resultater.

Våre prosjektledere holder tråden i hvert enkelt prosjekt og koordinerer bestillinger, leveranser og montasje. I prosessen rundt planløsning, tegning og tilbud på innredning vil det ofte dukke opp utfordringer rundt nødvendig omgjøring eller ønsket oppgradering av lokalet.

Vi tilbyr også en utvidet prosjektledertjeneste, som innbefatter byggeledelse – og håndverkstjenester. Da styrer vi alt fra oppgradering til nøkkelferdig butikk! Våre prosjektledere står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt.

KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

rådgivning & etablering

Løwini er alltid ute etter å tenke nytt, alternativt og annerledes.

«Vår kompetanse og kunnskap ønsker at du skal kunne dra nytte av. Investering i nye lokaler og ny butikk er omfattende og det er mange forhold det er viktig å ha kontroll på i etableringen»

BEFARING

Tilstand på lokale vil være vesentlig for investeringen i ny salong. Vi kan gjennomføre befaring av aktuelt lokale, for å sjekke tilstand og eventuelle mangler.

LEIEKONTRAKT

Vi har lang erfaring i forhandling av leiekontrakter, hvor lokalets tilstand og investeringsbehov, sees i sammenheng med vilkår for leiekontrakten.

INVESTERINGSBUDSJETT

Etter befaring og samtaler rundt størrelse og ønsker for salongen, kan vi sette opp et realistisk investeringsbudsjett. Det gir svar på om investeringen er i tråd med finansieringen.

FREMDRIFTSPLAN

Etter inngåelse av leiekontrakt, godkjent investeringsbudsjett, setter vi opp fremdriftsplan for realistisk gjennomføring etter vår PROSJEKTPLAN.

innkjøp & produksjon

Løwini er alltid ute etter å tenke nytt, alternativt og annerledes.

Etter godkjenning av pris og prototype, ordresettes produktene eller hele butikken for produksjon. Produksjonstid avhenger av valgte materialer, kvantum og type produkt. Vi prøver alltid å finne de beste og rimeligste løsningene for deg som kunde uten å gå på bekostning av designet eller kvaliteten.

bygg & montering

Løwini er alltid ute etter å tenke nytt, alternativt og annerledes.

Løwini leverer og bygger butikker over hele landet.

Vi har spesialkompetanse og bred erfaring innen frisør, helsekost og rørleggerbransjen, men har kunder innenfor mange bransjer i faghandelen over hele Norge.

Vi har et stor nettverk av håndverkere og samarbeidspartner innenfor byggfagene over hele landet, som bidrar til effektive og kostnadsbesparende prosjekter. Vi tilbyr tjenester som gulvlegging, malerarbeider, elektriker, snekker, skilting og montasje.