Maria Skogvold

Interiørarkitekt MNIL

Maria er utdannet interiørarkitekt (BA) fra Interiør Design ved Høyskolen Kristiania, Bergen og Griffith College, Dublin. Hennes interesse for det kreative startet tidlig, når hun gikk medier og kommunikasjon på vgs., noe som var med på å skape en interesse innenfor grafisk design. Videre utviklet hun stor interesse og lidenskap for interiør og arkitektur.

Maria er opptatt av hvordan omgivelsene påvirker hverdagen, både i private og i offentlige rom. Hun ønsker å skape funksjonalitet kombinert med et helhetlig og tidløst uttrykk, men samtidig unike rom og løsninger hvor kundens behov står i fokus. Bakgrunnen fra grafisk design gjør at Maria ser helheten i hvert prosjekt.

Maria har tidligere bodd i både USA og Irland, og er glad i å reise. Hun henter sin inspirasjon fra andre land og kulturer. Hun har tidligere jobbet som kjøkkenkonsulent for Epoq, hvor hun etter kort tid ble en av Norges beste selgere. Hun har også jobbet for Leiros iark, hvor hun tok del i både små og store prosjekter innenfor Cafe og restauranter, næringsbygg og private boliger.