ATEA

ATEA

Status: Levert 2016

Sted: Atea, Jernbaneveien  Bodø

Kunde: Atea

 

Høsten 2011 fikk vi i oppdrag å planlegge Ateas nye og større lokaler i Jernbaneveien 69, hvor de gikk fra cellekontor til åpent landskap for å forbedre kommunikasjon og samarbeid i takt med nyansettelser. Vi ble ansatt som Ateas rådgiver på interiør, og sto for planløsning, interiørkonsept og byggeplassoppfølging underveis. Prosjektet ble riktig flott, og planløsningen en suksess.

Vi valgte å samle alt av møterom og sosiale soner i midten av bygget, hvor også inngangspartiet er. På den måten har vi skapt et hjerte i lokale som forenkler mottak av kunder og samarbeidspartnere, uten å forstyrre arbeidsroen i de to kontorlandskapene i hver sin fløy. Alt av kaffemaskiner, resirkulering og printrom ligger i dette området, noe som «tvinger» ansatte til å møtes på midten, og gir en variasjon av soner for ulike arbeidsmetoder og oppgaver. Resultatet er et funksjonelt, moderne og flott interiør vi håper Atea vil sette pris på lenge.

  • Date august 8, 2016
  • Tags Anne Linn, Design, Kontor