ESPERANZA FRISØRER

Om prosjektet:
To engasjerte og kreative søstre hadde en drøm om å realisere en «grønn» frisørsalong i Bodø sentrum.
Frisørkompetanse, miljøfokus og unik design skulle bli til en av Bodøs ledende salonger.
I et lyst og flott lokalet i Torghallen, jobbet vi frem et konsept som skulle sette kunden og frisørfaget først. Salongen skulle ha 8 frisørstoler, en rolig vaskesone, ventesone, disk, shop og bakrom med liten kontorplass, blandeplass til farge og spiseplass.

Konseptet speiler søstrene i personlighet og uttrykk. Fargerikt, grønt, klassisk og eklektisk.
Salongen er oppgradert i 2016 med møbler som ble designet spesielt til salongen. Disk, skap og bord i bla messing. Belysning og styling fikk også et løft.

Sted: Bodø

År:  2010 og 2016

Status: Levert

Areal: 100 kvm /m

Oppdragsgiver: Esperanza Frisører AS

Samarbeidspartnere: Grafisk uttrykk / logo Laila Lovise Bjølgerud

Team: Tone Bodøgaard, Renate Helen Åseng Hansen 

Leveranse: Konseptutvikling, planløsning, møbleringsplan, gulvplan, farge / materialplan, belysningplan, tegning spesialproduksjon, prosjektledelse, totalleveranse interiør og levering spesialproduksjon. 

 

Foto: Ida Fiva Bech

  • Date februar 21, 2019
  • Tags Belysning, Design, Interiørarkitekt, Retail, Spesialdesign

Related Projects