Kontorfellesskap Kongens gate 49 i Narvik

Narvikgården er nå i gang med et betydelig renoveringsarbeid, både innvendig og utvendig av Kongens gate 49 – tidligere E – verksbygget.

Deler av bygget er allerede utleid til kontorer. I tillegg jobbes det med å etablere et spenstig og urbant prosjekt som kan gi nye arbeidsplasser og et spennende møtested.

Hele første etasje er nå revet innvendig, andre og tredje etasje vil renskes fullstendig slik at det er klart til oppbygging av kontorlokaler til nye leietakere. I underetasjen blir det møteroms avdeling med loungesone.

Vi på Løwini har lang erfaring med detaljering av ulike prosjekter i ulike faser. Vi jobber alltid for at interiøret og løsningene skal være ne del av et helhetlig konsept og et verktøy for vellykket daglig drift.

Det «nye» E-verksbygget ønsker å huse flere større og mindre bedrifter i et felles kontorlandskap. Kontorene består av cellekontor og møteromvirksomhet, beregnet for ulike aktører.

Med tanke på variasjonen av leietakere, har Løwini laget et klassisk og tidløst konsept, med et gjennomgående uttrykk i alle etasjer. Konseptet består av nøytrale farger i kombinasjon med tre og sorte detaljer. I et kontorfellesskap er det viktig å lage et uttrykk som lett vil passe inn med de ulike designprofilene til de ulike bedriftene.

E-verksbygget skal være fremtidsrettet og moderne, og dermed et foretrukket kontorfellesskap i kommunen.

År: 2021

Status: Ikke ferdigstilt 

Oppdragsgiver: Narvikgården Utleiebygg AS

  • Date august 2, 2021
  • Tags Interiørarkitekt, Kontor