LAMELLGARDINER

Alle varianter kan utstyres med motor, der man kan styre både dreining av lameller og åpning/lukking av gardinene. Kan leveres med fjernkontroll og timer for tidsbestemt styring av lamellene.

Lamelgardiner fra Weba leveres i et meget stort modell-utvalg, og kan løse de fleste solavskjermings- og romdelingsbehov.

I tillegg til de forskjellige inndelingsvarianter til rette vinduer, gir WEBA lamellgardiner også mange spennende innredningsmuligheter som horisontalt og vertikalt buede løsninger. Lamellgardiner er også perfekt for tilpasning til de fleste typer skråvinduer.

Også til takvinder er lamellgardiner en meget elegant løsning, og kan leveres med lameller med aluminiums-belagt bakside som har en varmedempende effekt.

Alle varianter kan i tillegg utstyres med motor, der man kan styre både dreining av lameller og åpning/lukking av gardinene. Motorene kan leveres både med fjernkontroll og timer for tidsbestemt styring av lamellene.

WEBA lamellgardiner leveres i en lekker utførelse med buet front og har en unik løsning der lamellene kan parkeres helt ut i siden på skinnen.

Programmet leveres med lameller i et meget bredt utvalg av farver og kvaliteter. Spesielt vil vi fremheve det store utvalget i flammehemmet Trevira CS, som kan vaskes ved 30 grader.

I tillegg leveres både black-out og aluminiumsbelagte lameller, med de muligheter dette gir for innredning etter personlig smak og behov.

LAST NED KATALOGSE MER PÅ WEBA.NO