PLISSÉGARDINER

Til spesialløsninger som møne- , buevinduer og skråvinduer etc. har vi et stort utvalg modeller som passer til de fleste typer “problemvinduer”.

Plisségardiner fra Weba løser behovet for gardiner og solavskjerming i ett produkt! Med sin stofflige fremtoning gir Plisségardinen en svært elegant og myk filtrering av lyset og demper både lys og varmeinnslipp til et mer behagelig nivå.

Vårt store utvalg med langt over 100 forskjellige farger og materialer gjør det enkelt å velge riktige farger og design til ethvert rom. Weba Lux Plisségardiner leveres i 3 hovedtyper; snorbetjening, håndbetjening (såkalt “svevende” modell) og Cordless som er uten synlige snorer.

Tekstilene til Plisségardiner leveres i 2 hovedtyper, Enkel duk som har huller til snorene eller Duette duk som er dobbel med skjulte snorer. Begge typer kan også leveres med varmereflekterende aluminium bakside, eller som lystett gardin.

Alle plissè-stoffene er teflon-behandlet, og således smuss-avvisende. Skal kun rengjøres med lunket vann – bruk aldri såpe!

LAST NED KATALOGSE MER PÅ WEBA.NO