RULLEGARDINER

Weba Rullegardiner kommer i et stort utvalg i mer enn 140 forskjellige farge- og stoff-varianter.

Rullegardiner er den eldste form for solavskjerming, men går likevel aldri av mote. Med sin enkle og tidløse design er rullegardinen en aktuell og tidsriktig løsning både i klassiske og moderne interiører. I moderne boliger med store vindusflater har rullegardiner med screen duk blitt et veldig aktuelt produkt, som både lar deg beholde utsikten og samtidig kan virke varmedempende, redusere innsyn og beskytte mot falming av møbler og tekstiler.

Weba Rullegardiner kommer i et stort utvalg i mer enn 140 forskjellige farge- og stoff-varianter. Her kan du velge betjening med fjær eller kjede, forskjellige tunge-avslutninger og flere typer lærstropper som lar deg tilpasse rullegardinen etter din egen personlige smak.

Weba Rullegardiner leveres i 3 forskjellige utførelser, Futura, Large og Skylight, som alle kan leveres med Kassett og sideprofiler når du har behov for mørklegging.

Modell Futura leveres standard med skjult bunnprofil innsydd i duken, men bunnprofil i metall og metall kjede kan leveres mot et lite tillegg i pris. Modell Large leveres standard med metall bunnprofil i hvit, alufarge eller sort.

LAST NED KATALOGSE MER PÅ WEBA.NO